Lo Studio si sta occupando del restauro della vecchia Stazione di Porta Susa a Torino.

Restyling di camere e aree comuni dell’albergo storico milanese denominato “NH Touring Hotel”.

Progetto architettonico e di interni del nuovo Hair Salon Righetto&Guanti.

Progetto di restauro e valorizzazione dell’intero immobile e delle aree verdi esterne...

Progetto esecutivo per il Restyling della facciata relativa all’ingresso al NH Torino Centro.

La mostra ripercorre la lunga carriera del pubblicitario e artista torinese ...

Il progetto ha riguardato il restauro e restyling dell’intero locale già uso Bar e Ristoro...

The project for the extension of the Cavanna s.p.a. in Prato Sesia (Novara).

The project involved the restoration of the entire property unit located in the centre of Turin.

After the first stop in Geneva (2017), the exhibition reaches Turin.

The project consists of the design and management of extraordinary maintenance works on buildings that are subject to constraints of cultural protection.

Famous for his fashion photographs published since the 1950s in Vogue and Harper's Bazaar magazines.

Il progetto ha riguardato il restauro dell’intera unità immobiliare nel centro della città di Torino.

The project winner of the call for tenders for the design and setting-up of Piazza Arbarello 8 building.

"Giansone. Sculptures to wear" is the title of the exhibition that has been set up in the noble setting of Palazzo Madama.

The work involves the architectural and interior design of the Turin headquarters of Family Restaurant Benvenuto franchise.

Inserimento di un ascensore esterno di tipo panoramico nella corte di un edificio vincolato. Inserimento di un ascensore esterno

The urban project is the result of an accurate study based on historical analysis in which the desire for urban transformation is combined...

The aim of the project is the renovation of the inner courtyard and the ex Hammam area of the Hotel NH S. Stefano.

Several redevelopment projects have been presented with a unitary re-functionalisation project’s view...

The functional recovery of Villa Baloire’s attic was realized by organizing the spaces for residential use...

The exhibition, aimed at the rediscovery of Mario Giansone, is inspired by his work dedicated to jazz, as a cultural event at Turin Jazz Festival.

The intervention consisted in the renovation of the building and the interior design project for the new office of Studio Vairano.

The architectural interventions relating to the restructuring project of the College Artigianelli

Conservative restoration project of the decorative layout, the entrance hall spaces and the staircase of the building.

The project was carried out with a purely conservative design approach, considering the architectural limitation on the Art Nouveau villa.

Conservative restoration’s project of the building - designed in 1911 by the engineer Enrico Bonicelli - involved the entire structure, from the external to the internal layout.

he project for the B&B in Piazza Castello relates to a special location...

B&B Bligny 10 is the creation of luxury suites in the historic centre of Turin.

Conservative restoration project of the external floor of the arcade, located in the historic centre of Turin -between Via Stampatori and Via Cernaia.

As part of the conservative restoration of the entire Ex Enel Palace...

Several requalification projects have been presented, in order to involve activities dedicated to all age groups...

The extension of the monastery is conceived as a separate volume that communicates with the existing building.

The project of restoration and enhancement of the historic block, focuses on the north and west sleeves of the block.

Il palazzo, un immobile di grande pregio, è stato edificato alla fine del Seicento e dalla seconda metà del Settecento è stato oggetto di ristrutturazioni e ampliamenti fino al 1840.

L’edificio, risalente al 1886, è situato all’interno del Parco del Valentino, sulla riva del fiume Po.

Nel centro storico di Poirino, si è realizzato un intervento di riqualificazione di un palazzo del 1700 abbandonato da anni

Il progetto di restauro predisposto con la collaborazione della Soprintendenza per i Beni Architettonici e del Paesaggio del Piemonte e del Settore Arredo Urbano della Città di Torino, ha inteso salvaguardare e valorizzare il complesso architettonico urbanistico di Piazza Carlo Felice.

The restoration project of Saluzzo Paesana Palace located in the historic centre of Turin...

Progetto di restauro conservativo degli ambienti interni e delle facciate esterne della sede del Comune di Poirino, di cui si evidenzia la bellezza della scala monumentale.

Il Velario dei Docks Dora , copertura presente sull’accesso principale dei magazzini, si sviluppa a tridente caratterizzando il percorso coperto a vetri dell’ingresso.

Project set up of a commercial space inside the Docks Dora complex (clothing and accessories store).

Il piano nobile del palazzo costruito nel 1600 nel centro di storico di Torino diventa sede della Fondazione dell’Avvocatura Fulvio Croce.

La torre, situata nel centro storico, con la sua visibilità dalle strade di accesso alla città è il segno di riconoscimento della città di Poirino.

L’intervento si colloca all’interno di una generale riqualificazione del centro storico di Riva presso Chieri.