Preservation and restoration

Lo Studio si sta occupando del restauro della vecchia Stazione di Porta Susa a Torino.

Restyling di camere e aree comuni dell’albergo storico milanese denominato “NH Touring Hotel”.

Progetto di restauro e valorizzazione dell’intero immobile e delle aree verdi esterne...

The project consists of the design and management of extraordinary maintenance works on buildings that are subject to constraints of cultural protection.

The project winner of the call for tenders for the design and setting-up of Piazza Arbarello 8 building.

Inserimento di un ascensore esterno di tipo panoramico nella corte di un edificio vincolato. Inserimento di un ascensore esterno

The urban project is the result of an accurate study based on historical analysis in which the desire for urban transformation is combined...

Several redevelopment projects have been presented with a unitary re-functionalisation project’s view...

The functional recovery of Villa Baloire’s attic was realized by organizing the spaces for residential use...

The architectural interventions relating to the restructuring project of the College Artigianelli

Conservative restoration project of the decorative layout, the entrance hall spaces and the staircase of the building.

The project was carried out with a purely conservative design approach, considering the architectural limitation on the Art Nouveau villa.

Conservative restoration’s project of the building - designed in 1911 by the engineer Enrico Bonicelli - involved the entire structure, from the external to the internal layout.

Conservative restoration project of the external floor of the arcade, located in the historic centre of Turin -between Via Stampatori and Via Cernaia.

As part of the conservative restoration of the entire Ex Enel Palace...

Several requalification projects have been presented, in order to involve activities dedicated to all age groups...

The extension of the monastery is conceived as a separate volume that communicates with the existing building.

The project of restoration and enhancement of the historic block, focuses on the north and west sleeves of the block.

Il palazzo, un immobile di grande pregio, è stato edificato alla fine del Seicento e dalla seconda metà del Settecento è stato oggetto di ristrutturazioni e ampliamenti fino al 1840.

L’edificio, risalente al 1886, è situato all’interno del Parco del Valentino, sulla riva del fiume Po.