The bulding has an high quality standard, and was built at the end of 1600. From the 1700 to 1840 was interessed by restoration works and extensions.

The noble floor of the building, built in the seventeenth century in the historic centre of Turin becomes the seat of the Fulvio Croce Lawyers' Foundation.

The studio is working on the restoration of the old station of Torino Porta Susa.

The project of restoration and enhancement of the historic block, focuses on the north and west sleeves of the block.

The functional recovery of Villa Baloire’s attic was realized by organizing the spaces for residential use...

Several requalification projects have been presented, in order to involve activities dedicated to all age groups...

Several redevelopment projects have been presented with a unitary re-functionalisation project’s view...

The conservative restoration project was carried out both on the internal areas and on the external facades of the Poirino's City Hall.

The tower, located in the historical centre, is the landmark of Poirino’s city, due to its visibility from the access roads to the city.

The architectural interventions relating to the restructuring project of the College Artigianelli

The extension of the monastery is conceived as a separate volume that communicates with the existing building.

A redevelopment project in the historic centre of Poirino, a was carried out on a building dating back to 1700 that had been abandoned for years.

Docks Dora’s entrance roof, present on the main access of the warehouses, develops in a trident shape, characterising the covered glass path.

The project was carried out with a purely conservative design approach, considering the architectural limitation on the Art Nouveau villa.

Restyling of the rooms and the communal areas of the old Milanese Hotel NH Touring Hotel

As part of the conservative restoration of the entire Ex Enel Palace...

The urban project is the result of an accurate study based on historical analysis in which the desire for urban transformation is combined...

The restoration project aimed to safeguard and enhance the architectural and urban complex of Piazza Carlo Felice, with the collaboration of the Superintendence for the Architectural Heritage and Landscape of Piedmont and the Urban Furnishing Sector of the City of Turin.

The project is part of a general redevelopment of the historic centre of Riva presso Chieri.

The building was realized in 1886, it's located inside the Valentino's park, close to the river Po.